Gazdasági társaságunk 1997. novemberében kezdte meg működését Tapolcán és vonzáskörzetében, és csakhamar meghatározónak mondható piaci szereplőkké válhattunk a temetkezési szolgáltatás területén.

Gyors eredményeinkben azonban nem kis szerepet játszott, hogy a „Rompos” nevet már 1979-óta számon tartották a térségben lakók a Rompos család által folytatott virág- és koszorúkötő tevékenységünk által, mely bizalmat nyert az évtizedek folyamán. Virágüzletünk révén kezdettől fogva érzékelhettük az elhunytak hozzátartozóinak problémáit akár a temetkezési ügyintézés, akár az egyházi személyekkel való egyeztetés során, mert virágmegrendeléseikkel hozzánk is eljutottak.

Egy ilyen háttérrel aztán bátran vállalkozhattunk teljeskörű temetkezési szolgáltatást nyújtó cégünk alapítására. Nem elhanyagolható családi összefogás támogatja gazdálkodó szervezetünk munkáját, ugyanis székhelyünkön, mellettünk a Tapolca, Hősök tere 2.sz. alatt dolgozik a család virágkötő vállalkozása, mely koszorúk, sírcsokrok, vágott virágok gazdag választékéval, rugalmas árakkal, igényes szolgáltatással áll rendelkezésre.

 

 

 

Design kzs